Moderni nakit od kirurškog čelika

Komadi nakita koje nosimo mogu reći svijetu tko smo i u što vjerujemo. To može biti ogrlica koja simbolizira vašu ljubav, ili može biti vaša omiljena narukvica koja pokazuje vaš osobni stil. Ali kada kupujete nakit, morate obratiti pažnju na više od samog izgleda – također morate razmišljati o tome kako je napravljen i koji su materijali korišteni za njegovu izradu.

Nakit s kirurškim čelikom.

Jedan od vrućih trendova u nakitu današnjice je kirurški čelik. Od prstenja do privjesaka, naušnica do narukvica, sve vrste fashionista kupuju proizvode od kirurškog čelika. Veliko je pitanje: zašto? Što nakit od kirurškog čelika čini tako drugačijim i toliko popularnim?

Anatomija dobre naušnice od kirurškog čelika.

Vjerojatno ste godinama nosili nakit od kirurškog čelika, a da to niste ni znali. Zapravo, ako imate probušeno uho ili ste kupili svoje naušnice u lokalnom kiosku ili draguljarnici, vrlo je vjerojatno da su napravljene od kirurškog čelika. Za razliku od platine ili zlata, kirurški čelik ne tamni i ne mijenja boju kada je izložen kisiku. Sposobnost dugotrajnosti i otpornosti na hrđanje čini ga idealnim materijalom za svakodnevno nošenje. Osim toga, njegova hipoalergena svojstva čine ga posebno izvrsnim za osobe s osjetljivom kožom.

Modni načini nošenja novog nakita.

Ako želite dotjerati svoj izgled, pokušajte svoj novi komad nakita uskladiti s drugim modnim dodacima. Nekoliko zabavnih kombinacija koje možete isprobati: elegantna ogrlica koja se nosi s nekoliko narukvica i manžeta naslagana na par prstenova. Svoj izgled također možete zadržati sportskim tako da ga nosite uz neki drugi metalni dodatak—kao što su manžete za zapešće koje su usklađene s nekim visećim naušnicama. A budući da je nakit od kirurškog čelika hipoalergen, to je opcija za gotovo svakoga. Ako ste alergični ili preosjetljivi, ali ipak želite moderne dodatke, isprobajte nakit od kirurškog čelika!

Savjeti za održavanje i njegu.

Svaki komad modnog nakita – bez obzira radi li se o plastici, kirurškom čeliku ili srebru – podložan je promjenama. Kako bi vaš nakit bio sjajan i imao izgled novog, nanesite tanak sloj paste za zube na vatu ili meku krpu i nježno ga protrljajte. Temeljito isperite vodom i osušite krpom koja ne ostavlja dlačice. Nemojte koristiti jaka abrazivna sredstva; umjesto toga upotrijebite višenamjensko sredstvo za čišćenje za teške mrlje.

Gdje kupiti kvalitetan nakit od kirurškog čelika.

Najbolji način za kupnju visokokvalitetnog nakita je izravno od proizvođača. Prodavači na stranicama poput Etsyja i Amazona često čak i ne izrađuju svoje proizvode, što znači da nemate pojma tko vam je napravio ogrlicu. Kupnjom izravno od proizvođača možete biti sigurni da vaš nakit proizvodi iskusno osoblje koje zna što rade i da će vam zauzvrat dati kvalitetan proizvod. Ako je moguće, potražite tvrtke koje vam omogućuju odabir modernog nakita od kirurškog čelika.

Ostali popularni materijali za nakit za piercing.

Kako biste pronašli nakit za piercing koji vam odgovara, dobro je znati što tražite. Najbolje mjesto za početak je učenje malo o materijalima koji se koriste u nakitu za piercing. Najpopularniji materijal za tjelesni nakit danas je čelik, koji dolazi u mnogo različitih mjera i boja. Osim čelika, postoje i drugi materijali uključujući titan, srebro, platinu i zlato. Zlato je oduvijek bilo jedan od najpoželjnijih materijala na svijetu i i dalje je jedan od omiljenih materijala za one koji stavljaju piercing, kao i za one koji kupuju modne dodatke. Za neke ljude to je status; drugi vjeruju da zlato sadrži ljekovita svojstva; drugi smatraju da je to jednostavno lijepo.